Zoeken
Word lid Zoeken

Straight Dental | Innovatie op Dentex

door VBT
Fotoreeks.png

Straight Dental levert producten die het leven van behandelaars en patiënten leuker en gemakkelijker maken. Tijdens Dentex delen tandartsen hun ervaringen met u.

Aan de QuickSleeper demotafels leggen we uit hoe intra-ossale anesthesie werkt. Als u het apparaat aanschaft, wordt u direct getraind. U kunt uw patiënten dan meteen verrassen met een comfortabele verdoving, die nagenoeg altijd zit.

We demonstreren daarnaast hoe Second Opinion functioneert. Dit is de eerste Artificial Intelligence voor x-rays die u realtime ondersteunt. Dit om geen indicaties te missen en het niveau van de indicatiestelling van de hele praktijk omhoog te trekken.

Daarnaast hebben we Hygga Flow: een innovatief softwareprogramma voor dynamische agendaplanning, waarbij u na een controle ook direct de behandeling uit kunt voeren.

Ook laten we Physics Forceps zien: een atraumatisch extractiesysteem waarmee u tanden op een eenvoudige en voorspelbare manier probleemloos en compleet zonder kracht extraheert.

VoiceWorks, tot slot, is een systeem om middels spraakherkenning een parodontium status te maken.

Wij hopen u nieuwsgierig te hebben gemaakt en u op onze stand 5155 bij de in/uitgang (vanaf de parkeergarage) te ontmoeten! Demo’s kunnen ingepland worden via onze website: straightdental.com

Inloggen
Word lid