Zomerenquête 2013
De VBT wil inzicht verwerven in de huidige tandheelkundige praktijkvoering in Vlaanderen. Wij vragen hieromtrent uw mening en hoe u zelf uw praktijk heeft georganiseerd
Daarom organiseert de VBT deze zomerenquête en nodigen wij alle Vlaamse tandartsen uit om hieraan deel te nemen en hun mening te geven.
In deze enquête peilen we naar belangrijke aspecten zoals tandartscapaciteit, uw carrière als tandarts, prestaties en vergoeding, hulpkrachten, praktijkorganisatie, preventie, opleiding. Allemaal domeinen waarvan we zeker zijn dat ook u hier ook wel eens wakker van ligt?
Neem dus deel aan deze enquête en zet ook uw collega’s aan om deel te nemen. Stuur hen deze mail door. Hoe meer tandartsen hun mening geven hoe beter we een beeld krijgen van de actuele en toekomstige situatie en hoe beter we gewapend zijn om uw belangen te verdedigen, nu en in de toekomst.
Wij ontvangen graag uw antwoorden voor 29 augustus 2013.
Uiteraard is de enquête anoniem zodat u onbelemmerd uw mening kunt geven.
Bovendien verloten we 10 trendy solar chargers onder de deelnemers.
Daarvoor vragen we wel dat u aan het einde van de enquête de schiftingsvraag invult en uw naam en email adres opgeeft zodat we U kunnen contacteren.
VBT dankt u alvast van harte.