Download nu de VBT app
Download nu de VBT app: ga naar de Play Store (Google) of de App Store (Apple) en typ in de zoekfunctie: "VBT"!
Vanaf nu staat de VBT nog dichter bij u! Met de nieuwe VBT app ontvangt u als tandarts namelijk alle belangrijke updates, tips en advies live op uw toestel, en bent u zo steeds als eerste op de hoogte van het laatste nieuws in de sector. U moet dus niet langer zelf online op zoek naar informatie, en dat zal u heel wat tijd besparen. Bovendien is deze info steeds toegankelijk, altijd en overal, zélfs zonder internetconnectie. Verder biedt de app u o.a. ook een eventkalender, een forum voor uw prangende vragen én de mogelijkheid om documenten en presentaties te downloaden en delen met uw contacten. We geven u graag een overzicht van de functionaliteiten.

1. Hoofdmenu

Het hoofdmenu geeft u meteen  een overzicht van alles wat de VBT app u te bieden heeft. Bovenaan vindt u de belangrijkste nieuwe meldingen, gevolgd door buttons die u toegang geven tot de hoofdfuncties van de app. Onderaan vindt u links naar de website van de VBT en het BCFI, de VBT facebookpagina, en kunt u rechtstreeks contact opnemen met de VBT.

2. Nieuws

Via de live nieuwsstream van de VBT app krijgt u vanaf nu als eerste al het nieuws over de dentale sector binnen op uw mobiel apparaat. Nog nooit was het zo eenvoudig om up-to-date te blijven! Bij elk nieuwsbericht heeft u de mogelijkheid om te reageren of een vraag te stellen.

3. Info

Onder deze functionaliteit vindt u alle essentiële informatie over de werking van de VBT, onderverdeeld in handige steekkaarten. Op deze manier leert u kort en bondig over het programma, de werking, het ontstaan, de ledenvoordelen en de bestuursleden van de VBT.

4. Agenda

In de agenda vindt u chronologisch én per maand een overzicht van de evenementen die door de VBT of zijn partners worden georganiseerd. Bij elk evenement vindt u meer uitleg over het thema, het programma, de locatie en de inschrijvingskost. Bovendien kunt u rechtstreeks doorklikken naar de inschrijvingspagina van de VBT website, kunt u via een interactieve map uw route berekenen naar de locatie én kunt u het event toevoegen aan uw persoonlijke agenda op Outlook of Gmail.

5. Documenten

Onder deze functionaliteit kunt u presentaties, brochures, PDF’s en andere documenten bekijken, downloaden en doorsturen naar uzelf of uw contacten. Zo vindt u er na elk evenement van het VBT nieuwe uploads die vrij kunnen worden gedeeld.

6. Forum

Op het mobiele forum kunt u uw vragen stellen, een discussie starten en zelfs zelfgemaakte foto’s uploaden. Vanaf nu kunt u op eenvoudige wijze dus ook mobiel in contact treden met de VBT en uw collega-tandartsen.

7. Aanbevelen

Indien u de functionaliteiten van de app weet te appreciëren, aarzel dan niet om via deze functie de volledige app gratis door te sturen naar uw collega’s en andere contacten! Zo kunnen ook zij ongelimiteerd genieten van de voordelen van haar interactieve functionaliteiten.

8. Contact links

Onderaan vindt u links naar de website van de VBT en het BCFI, de VBT facebookpagina, en kunt u rechtstreeks contact opnemen met de VBT.

Hoe dowloaden? Ga naar de Play Store of de App Store, en typ in de zoekfunctie “VBT”!