Lid worden
Onderstaande formulier(en) zijn enkel voor nieuwe leden!
Indien u al lid was of gekend bent in de VBT databank is het voldoende om de aangekregen betalingsuitnodiging te betalen of u kan een nieuwe betalingsuitnodiging vragen aan vragen@vbt.be.

Het is niet mogelijk de verschillende soorten lidmaatschap met elkaar te combineren, een senior- of juniorgroepstarief bijvoorbeeld bestaat niet, evenmin een partnergroepstarief.

Studenten en stagiairs zijn gratis lid.
Als je (daarna) als tandarts start in België en wanneer je je binnen 5 maanden na je afstuderen als VBT lid aanmeldt, verwelkomt de VBT je met producten, diensten en informatie die bij deze fase van je carrière passen.
Inschrijven als niet-lid (voor activiteiten)
Studenten en starters – GRATIS mits inschrijving
Studenten en stagiairs zijn gratis lid. Als je (daarna) als tandarts start in België en wanneer je je binnen 5 maanden na je afstuderen als VBT lid aanmeldt, verwelkomt de VBT je met producten, diensten en informatie die bij deze fase van je carrière passen.
Student mondhygiënist – GRATIS mits inschrijving
Lidmaatschap: tussen 1 en 3 jaar tandarts: 100 € (2015-2016-2017 afgestudeerd)
Lidmaatschap: tussen 4 en 7 jaar tandarts: 200 € (tussen 2011 en 2014 afgestudeerd)
Lidmaatschap: 8 jaar en meer afgestudeerd: 350 € (2010 of vroeger afgestudeerd)
Senior: 40 jaar afgestudeerd: 200 € (1979 of vroeger afgestudeerd)
Groepstarief: 250 € pp
Het groepslidmaatschap kan worden aangegaan vanaf 4 tandartsen gezamenlijk, wanneer zij werkzaam zijn op één adres of onder één naam.
Lidmaatschap 2019 Partner tarief: 175 €
Voor tandartsen waarvan de partner ook tandarts is en volwaardig (=350€) lid van de VBT.
Onder partnerschap wordt verstaan: binnen één gezinssituatie, getrouwd of verbonden door een geregistreerd partnerschap.