ELEKTRONISCH EVALUATIEFORMULIER

De evaluatie en uw aanwezigheidsattesten van de wetenschappelijke activiteiten van VBT worden in 2020 op digitale manier verwerkt. 

Kort na een wetenschappelijke activiteit krijgen de deelnemers een email toegestuurd (zie voorbeeld hieronder)
Controleer bij afwezigheid van deze e-mail eerst uw map "Ongewenste e-mail". Als de e-mail er niet is, neem dan contact op met ons via vragen@vbt.be

Controleer dus uw e-mailadres op uw VBT account, want de evaluatieformulieren en aanwezigheidsattesten worden u elektronisch bezorgd via dit specifiek e-mailadres.

Van: infovbt@vbt.be <infovbt@vbt.be> 
Verzonden: zondag 1 december 2019 14:05
Aan: bert@skynet.be
Onderwerp: Online evaluatieformulier

Geachte collega Kronenbouwer,

U nam deel aan onze activiteit Symposium: "Opbouwen en adhesieven" 30 november 2019 op 30-11-2019 te 3Square.

Het evaluatieformulier voor deze activiteit is nu online beschikbaar op de volgende link: Ga naar het Evaluatieformulier .

Na het invullen van het evaluatieformulier kan u uw aanwezigheidattest(en) altijd raadplegen en downloaden bij het laatste tabblad 'Accrediteringattesten' in het intranet bij uw persoonlijke gegevens, u kan daarvoor altijd inloggen op het intranet met dezelfde inlog gegevens voor de website/activiteiten en uw login gegevens zijn daarbij:

Uw gebruikersnaam: BertKronenbouwer
Uw paswoord: 45po89iuyt¨5

OPGELET: om uw aanwezigheidsattest te ontvangen is het nodig dat u dit online evaluatieformulier onverwijld gaat invullen, best doet u dat op uw PC of laptop, mobiele apparaten kunnen foutmeldingen geven.

Met collegiale groeten,

VBT bestuur

Franklin Rooseveltlaan 348/1
9000 Gent
T +32 (0)9 265 02 33
F +32 (0)9 265 02 50
http://www.vbt.be
vragen@vbt.be

www.vbthelpdesk.org
Wanneer u klikt op de link in deze email  wordt u naar het elektronisch evaluatieformulier gebracht, na invullen van uw evaluatie krijgt u het aanwezigheidsattest toegestuurd. 

Opgelet: Het is absoluut noodzakelijk dat u dit onverwijld gaat doen. Zonder die evaluatie kunnen wij u namelijk geen aanwezigheidsattest aanmaken en kunnen we uw gegevens van deelname ook niet doorgeven aan het RIZIV. De accrediteringseenheden komen dan ook niet op uw RIZIV accrediteringsdossier terecht en u loopt de kans uw accrediteringspremie daardoor te verliezen.

Van: infovbt@vbt.be <infovbt@vbt.be> 
Verzonden: zondag 1 december 2019 14:26
Aan: bert@skynet.be
Onderwerp: Aanwezigheidsattest: Symposium: "Opbouwen en adhesieven" 30 november 2019

Beste, 
in bijlage kan u uw ingevulde aanwezigheidsattest voor de activiteit Symposium: "Opbouwen en adhesieven" 30 november 2019 terugvinden.
Franklin Rooseveltlaan 348/1
9000 Gent
T +32 (0)9 265 02 33
F +32 (0)9 265 02 50
http://www.vbt.be
vragen@vbt.be

www.vbthelpdesk.org


Voorbeeld van een aanwezigheidsattest (klik op het beeld om dit in het groot te zien):

Uw aanwezigheidsattesten zijn ook altijd beschikbaar op uw persoonlijk account op de VBT website. Gelieve hieronder een korte handleiding te vinden om dit persoonlijk account te openen. 

Ga naar www.vbt.be en klik op inloggen (klik op het beeld om dit in het groot te zien)

Vul uw gebruikersnaam en paswoord in en klik op de rode knop “inloggen”

Dan krijgt u het volgende scherm te zien, waar u, na nogmaals te klikken op "inloggen", kan klikken op “INTRANET” om naar uw persoonlijke fiche te gaan (klik op de beelden om ze in het groot te zien). 

Indien nodig kan u hier op deze online persoonlijke fiche nu uw adres- of andere gegevens updaten, vergeet niet achteraf gans onderaan de webpagina (scrollen naar beneden) op de knop “BEWAREN” te klikken:

Bovenaan deze zelfde pagina vindt u verschillende tabbladen, het tabblad “Facturatie” brengt u naar een lijst met uw facturen (klik op het beeld om dit in het groot te zien):
Klikken op een factuurnummer onder de datum opent een pdf van de factuur, die u dan kan afdrukken, opslaan op uw pc, e-mailen enz.…(klik op het beeld om dit in het groot te zien)

U volgt dezelfde procedure als hierboven voor het opzoeken van de aanwezigheidsattesten voor de bijscholingen die u bij VBT heeft gevolgd. In plaats van te klikken op het tabblad “Facturatie” klikt u voor uw aanwezigheidsattesten op het tabblad “Accreditering attesten”.

In dit tabblad zal u een overzicht vinden van de beschikbare attesten.

Aan de rechterkant naast de titel van de gevolgde activiteit staat de download knop waarmee u uw aanwezigheidsattest kan downloaden naar uw PC en afdrukken indien gewenst.