IDS Keulen 2017
 
Aangemaakt op: 2017-03-27
Van 21 tot 25 maart 2017 vond in Keulen opnieuw de tweejaarlijkse beurs “Internationale Dental Schau” plaats. Meer dan 2400 exposanten uit 60 landen zorgden voor een unieke dentale show en vulden daarbij 160.000 m2 van de Keulse beurshallen.

Het lijkt erop dat ook het bezoekersaantal met meer dan 140.000, alle verwachtingen overtrof en een nieuw record gevestigd werd. De IDS is dan ook een hoogtepunt voor de tandheelkundige wereld en een bezoek is eigenlijk een must voor iedereen die op de hoogte wenst te blijven van de tandheelkundige markt. Benieuwd welke nieuwigheden binnen 2 jaar de tandheelkundige markt gaan veroveren? Noteer alvast in uw agenda: 12- 16 maart 2019!

Het hoofdthema 2017 was keer duidelijk de digitalisering in de tandheelkunde. Het procesverloop tussen tandarts en labo is volledig gedigitaliseerd en dit bevordert de communicatie én het uiteindelijke resultaat: een win-win-win situatie dus: voor tandarts, tandtechnicus en patiënt. Het volgende technologisch element dat vooruitgang brengt is het 3D printen en ook deze kant van de digitale tandheelkunde was, naast de digitale mondscanners en CAD/CAM-freesmachines overweldigend vertegenwoordigd op de beurs. Wat u er ook van moge denken: de digitale wereld is niet meer uit ons beroep weg te denken en zal in de toekomst nog voor heel wat positieve veranderingen borg staan. In de pdf die u hieronder kan downloaden, vindt u een greep uit het overweldigende aanbod aan innovaties op allerlei gebieden.

Download documenten :
IDS 2017
Terug naar overzicht