Aankondigingen

Wens je een bericht te plaatsen, stuur dan een mail naar zoekertjes@vbt.be
 Een bericht wordt gratis online geplaatst voor een periode van 3 maanden.

Het zoekertje wordt ook éénmalig in de nieuwsbrief geplaatst.
Deze service is gratis voor onze leden.
Niet-leden tandartsen betalen 50 euro op rekening BE 17 3900 6217 3621.
Niet tandartsen betalen 150 euro op rekening BE 17 3900 6217 3621.

Indien gewenst kan je een verlenging aanvragen via zoekertjes@vbt.be

Gratis
Wij hebben als vzw in de jeugdsector onder andere de taak kinderen en jongeren te informeren. Daarvoor hebben we www.jongerengids.be, maar ook 38 infofolders en infozuilen. Nu zijn we onze infofolders aan het afbouwen. We hebben er nog heel wat in stock, maar laten ze niet meer bijdrukken. Daarom zijn de infozuilen die we aanbieden, ook niet interessant meer. We verkopen die dus niet meer, maar gaan momenteel op zoek naar plaatsen waar ze zinvol kunnen zijn. Wij dachten ook aan tandartspraktijken.We geven dus graag onze infozuilen gratis weg aan tandartspraktijken die daarin geïnteresseerd zijn. Wie wil, krijgt er een gratis folderpakket bij: 20 exemplaren van 38 verschillende thema’s.  

 

Wat meer info over de zuilen: de Jongerengids-zuil heeft volgende afmetingen:

Hoogte: 177 cm, Breedte: 54,50 cm, Diepte: 50 cm

Bij de Jongerengids-zuil wordt een wielset geleverd en plexi folderhouders. Je krijgt ook automatisch per zuil twee affiches van Jongerengids opgestuurd om in het affichevak onderaan te steken. 
Wie interesse heeft, mag contact opnemen met liesbet.haghenbeek@ambrassade.be

Vacature (21/11/2017)
GEZOCHT! Enthousiaste tandarts -algemeen en/of met voorkeur voor één discipline, voor de verdere uitbouw van een modern uitgeruste groepspraktijk te Hasselt.
info@tandconcept.be    Tel: 011/22.32.32

Vacature (21/11/2017)
Kapellen: Tandartsenpraktijk 3 kabinetten zoekt alg.tandarts 2-3 dagen/week. Dagen en uren zelf te kiezen.
Contactgegevens: 036649134 - erdent.bvba@gmail.com

Te koop (21/11/2017)
Te koop wegens stopzetting medische redenen:RX, Vistascan mini, Statim 2000, Isolate afzuigsyseem en kastenwand.
Meer info via mail: cindy.ferket@gmail.com

Te koop (21/11/2017)
Wegens stopzetting:  XO 4-2 stoel met  hardingslamp, tandsteenreiniger, suction desinfection en water cleaner (Henry Schein), XO electrotoom, RX toestel dit jaar goedgekeurd door Controlatom: Soredex minray met Digora Toto captor, Mocom Millennium B+ sterilisator met printer, Miele G7831 thermodesinfector met automatische dispensor (jaarlijks onderhoudscontract), NSK Care 3+ smeertoestel, Elmasonic S 30H ultrasone toestel, Pentamix 2 en 3M ESPE RotaMix, witte werkbank met metalen lades, wastafel in corian blad. Klein materiaal. Alles 7j.
Mail: tandarts.schotte@gmail.com. Tel: 0498/425271.

Vacature (21/11/2017)
Voor onze volledig vernieuwde groepspraktijk met 5 stoelen te Deurne zoeken wij een algemeen tandarts. Interesse? Kom eens langs om kennis te maken.
Tel 0475 957 885 of balie@tandartspraktijkbosuil.be.

Vacature (21/11/2017)
HET TANDATELIER is een creatieve, pas gerenoveerde praktijk in het hart van Izegem. Onze filosofie is dat de tandarts doet waar hij/zij voor opgeleid werd én graag doet. Alle andere taken worden door een enthousiast team van ondersteunende collega’s opgevangen. Zo willen we de focus blijven houden op preventie, doordachte behandelplannen en de nauwkeurigheid van ons werk… maar ook onze tijd in de praktijk efficiënt gebruiken om daarna van een deugddoend privéleven te genieten. Neem gerust een kijkje op hettandatelier.be of kom langs om te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen! Mail naar annelies@hettandatelier.be (tandarts en stagiair welkom -bovengemiddeld %)


Als Limburgs (nieuw) VBT-lid zou ik het fijn vinden de andere Limburgse VBT-leden te kennen.

Mocht U dit een mooi initiatief vinden, dan kunnen we misschien samen afspreken om bijscholingen en/of VBT-activiteiten te volgen en eventueel samen carpoolen, en/of eventueel andere initiatieven in het kader van de VBT te brainstormen. Mijn coördinaten: Eric Van Cauwelaert, LTH.EVC@telenet.be