Zoeken
Word lid Zoeken

Accreditering kalenderjaar 2021 - Webinars

door VBT

Vanaf 1 januari 2022 tot en met 31 maart 2022 zal u bij het indienen van uw accrediteringsaanvraag voor 2021, moeten kiezen welke webinars u wenst te laten meetellen voor uw accreditering.

U heeft tijdens het kalenderjaar 2021 kunnen deelnemen aan meer dan 5 webinars. Bij het indienen van uw accrediteringsaanvraag krijgt u de lijst te zien met al uw gevolgde webinars in 2021. In deze lijst kiest u maximum 5 webinars die u wilt laten meetellen in uw individueel dossier. Let daarbij op om die deelgebieden te kiezen die het best passen in uw 5-jaar cyclus.

Indien u meerdere webinars hebt gevolgd op dezelfde dag, kan u slechts 1 webinar per dag kiezen om laten mee te tellen voor uw accreditering.

Webinars zullen niet meer in de tabel ‘huidige cyclus’ verschijnen. De webinars verschijnen pas na dat u een keuze hebt gemaakt tijdens het indienen van uw accrediteringsaanvraag.

Let op! Het teveel aan gevolgde webinars wordt niet in aanmerking genomen voor de accreditering, NOCH op het niveau van eenheden, NOCH op het niveau van deelgebieden.

U vindt al uw gevolgde webinars terug in het tabblad ‘alle deelnames’.

Webinars - Accreditering

Bron: RIZIV
Inloggen
Word lid