Zoeken
Word lid Zoeken

Nieuwe tandverzekeringen van DKV

door VBT
Verzekeringen.jpeg

Een nieuw gamma tandverzekeringen van DKV is per 1 februari beschikbaar. De huidige tandverzekeringen DKV Smile en DKV Plan Tandzorg worden niet langer verkocht. Voor wat betreft DKV Plan Tandzorg worden de lopende verzekeringsaanvragen wel nog verwerkt, maar nieuwe dossiers worden er niet meer opgestart.

Het nieuwe gamma individuele tandverzekeringen bestaat uit DKV Smile Essential, DKV Smile Comfort en DKV Smile Premium. Naast een sterk vereenvoudigd onderschrijvingsproces is er geen wachttijd voorzien en is er geen verplichte familiale aansluiting. De nieuwe producten bieden een volledige terugbetaling van preventieve tandzorg en van tandzorg in geval van een ongeval (tot € 10.000 per verzekeringsgeval). De kosten van curatieve tandzorg, die na tussenkomst van de wettelijke ziektekostenverzekering ten laste blijven van de verzekerde, worden terugbetaald aan 70% bij DKV Smile Essential en DKV Smile Comfort, en aan 80% bij DKV Smile Premium.
Klanten die een meer uitgebreide dekking wensen, met terugbetalingen voor orthodontie, prothetische tandzorg, parodontologie en kleine mondchirurgie, vinden hun gading in de uitgebreidere DKV Smile Comfort en DKV Smile Premium. De verzekeringskapitalen voor gespecialiseerde tandzorg vanaf het 4e verzekeringsjaar behoren tot de hoogste op de markt.

Meer informatie? Ga naar de website: dkv.be

Inloggen
Word lid