Zoeken
Word lid Zoeken

Sprekers bij Dentex - VBT Workshop: Cofferdam

Over de sprekers

 1. Rafael MICHIELS

  Rafael MICHIELS

  Rafaël Michiels is een ambitieuze endodontist met interesse in klinische endodontie en restauratieve tandheelkunde, in het bijzonder regeneratieve endodontie en minimaal invasieve tandheelkunde.

  Hij behaalde in 2006 een master in de tandheelkunde aan de Universiteit Gent in België. In 2009 voltooide hij zijn postdoctorale opleiding in endodontie aan dezelfde universiteit.

  Van 2006 tot 2012 werkte Michiels parttime als endodontist in private endodontische praktijken op basis van verwijzing in Turnhout en Hasselt.

  In 2013 startte hij zijn eigen private endopraktijk op basis van verwijzingen in Hasselt en werkt hij momenteel samen met twee andere endodontologen en twee assistenten.

  Michiels is lid van de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie en de European Society of Endodontology. Hij doceerde op conferenties en hield praktijkcursussen in België, Brazilië, India en Roemenië, en publiceerde ook artikelen in verschillende publicaties van Dental Tribune International en het tijdschrift Photomedicine and Laser Surgery.

Deel met anderen

Inloggen
Word lid