Zoeken
Word lid Zoeken

Over Webinar: Het esthetisch herstel van een donkere tand met porselein

Accreditering toegestaan: erkenningsnummer 22005126, 10 AE in DG 7
Doelgroep: tandartsen

Vanavond om 19:00 staat het VBT-webinar Het esthetisch herstel van een donkere tand met porselein gepland.

Het webinar zal ongeveer een half uur op voorhand (+-18:30) opengezet worden om u de kans te geven eventuele verbindingsproblemen op te lossen.

Voor dit webinar maken we gebruik van het Zoom platform.
U hoeft geen account te hebben bij Zoom maar om deel te nemen aan dit webinar is wel een voorafgaande registratie nodig op het Zoom platform. Deelnemers in orde met de betaling, krijgen een mail toegezonden gekregen vanuit vragen@vbt.be met een URL waarop ze zich op het Zoom platform kunnen registreren.

Deze registratielink is dus niet de URL waarop u kan deelnemen aan het webinar maar de URL waarop u zich als deelnemer dient te registreren op het Zoom platform.

Na registratie zal u een bevestigingsemail ontvangen met de eigenlijke URL van het webinar.

Samen met een sterk toegenomen aandacht voor esthetiek verstrengt ook het kritische oog van de patiëntenpopulatie voor dentale rehabilitaties. Prothetische constructies moeten niet langer enkel de tanden vervangen, ze moeten er ook goed uitzien en bij voorkeur zo natuurlijk mogelijk.

Ondanks een groeiend aanbod aan materialen en mogelijkheden om metaal-vrije restauraties te maken, blijft het esthetisch herstellen van een verkleurde fronttand vaak een complexe uitdaging.

Tijdens deze presentatie zal Alexander Declerck de klinische implicaties bij het omgaan met een verkleurde tand in de frontregio behandelen. Hij focust zich hierbij op 4 domeinen: de patiënt, het tandvlees, de tand en de tandtechnicus. Aan de hand van klinische voorbeelden van eigen behandelingen, worden de mogelijke valkuilen bij de esthetische rehabilitatie van deze verkleurde front tanden met keramische materialen besproken.

Coverfoto's Webinar Het esthetisch herstel

Inloggen
Word lid